Menüü veebruar 2020
3.–7. veebruar
E: Kana-klimbisupp, marjane kama-kohupiimamaius
Hakklihakaste, kartulipüree, tatar
Taimetoit: kikerherne-porgandikotletid
Banaan
T: Minestrone, jõhvikakissell vahukoorega
Sealihakaste, kartul, aurutatud rohelised herned
Taimetoit: oapilaff
Pirn/kirsstomat
K: Läätsesupp hakklihaga, rohelina smuuti (spinat, banana, õun, avokaado, maitsestamata jogurt 2,5% laktoosivaba)
Kanapasta
Taimetoit: porgandi-läätsekarri
Värske kurk/porgand/kaalikas
N: Lõheseljanka, tutti-frutti (küpsis, vahukoor, maitsetamata jogurt, banaan)
Parmesanikana, riis, koorekaste
Taimetoit: kõrvitsarisotto köögiviljadega
Õun/viinamarjad
R: Lillkapsapüreesupp (lihata), riisipuder õunakisselliga
Ühepajatoit sealihaga
Arbuus/melon
10.–14. veebruar
E: Lõhesupp, kohupiim moosiga
Guljašš, kartul, tatar
Taimetoit: köögiviljapelmeenid
Banaan/kaalikas
T: Hakklihasupp, mannavaht piimaga
Kanakarri, riis
Taimetoit: kikerherne-kapsakotlet
Õun/porgand
K: Värskekapsaborš ubadega (lihata), rukkikama (laktoosivaba)
Makaronid hakklihaga, aurutatud türgi oad
Pirn
N: Kanasupp, marjasmuuti (sõstrad, banaan, maasikas, mustikas, põldmarjad, maitsestama jogurt 2,5% laktoosivaba)
Pikkpoiss, kartul, hapukoore-majoneesikaste värske kurgiga
Taimetoit: kikerhernekarri
Kirsstomat/porgand
R: Kõrvitsapüreesupp (lihata), maasikakissell vahukoorega
Böfstroogonov, kartulipüree
Õun
17.–21. veebruar
E: Guljaššisupp, kodujuustuvaht maasika toormoosiga
Paneeritud kala, kartul, tartar kaste
Taimetoit: köögiviljapelmeenid
Kirsstomat/värske kurk
T: Frikadellisupp, kohupiim kisselliga
Koorene kanakaste, kartul, aurutatud lillkapsas
Taimetoit: ühepajatoit kikerhernestega
Porgand/kaalikas
K: Porgandi-läätsesupp (lihata), marja-rukkivaht piimaga
Hakkliha - tomatikaste, kartuli - kõrvitsapüree
Õun
N: Rassolnik, kamavaht (laktoosivaba)
Loomalihahautis köögiviljadega, riis, tatar
Taimetoit: kartuli-lillkapsavorm
Ploom/viinamarjad
R: Hernesupp, vastlakukkel
Taimetoit: köögiviljawok
Pirn
Toidu juurde on alati toorsalati valik, piim, keefir või jogurt, maitsevesi, leib.
Sööklal on õigus vastavalt vajadusele / olukorrale teha menüüs muudatusi.