APRILLIKUU MENÜÜ
1.– 2. aprill
K: Surra – murra supp, vigurdav magustoit
Pikanina praad
N: Hernesupp, kamavaht
Ühepajatoit
6. – 10. aprill
E: Kalasupp, kohupiimakreem
Hakklihakaste, kartulipuder
T: Kana – klimbisupp, mannavaht piimaga
Lihapallid, kartul, soe köögivili
K: Rassolnik, kakaokissell moosiga
Bolognese kaste, spagetid, kartul
N: Tangusupp, panna – cotta kastmega
Plov sealihaga
R: Frikadellisupp, kirsikissell vahukoorega
Kana – ananassi kaste, riis
13. – 17. aprill
E: Hakkliha – peedisupp, kakao – jogurtikreem
Paneeritud kala, kartul, külm kaste
T: Borš, mannapuder kisselliga
Kanapasta või kartuli – hakklihavorm
K: Värskekapsa – viinerisupp, karamellkissell moosiga
Vorstikaste, kartulipuder
N: Hakkliha – kartulisupp, rullbiskviit kisselliga
Kanarisotto
R: Köögiviljasupp, mustika – jogurtikreem
Stroogonov, kartul, tatar
20. – 24. aprill
E: Pelmeenisupp, šokolaadipuding moosiga
Guljašš, kartul, tatar
T: Kanasupp, marjakissell vaniljekastmega
Makaronid hakklihaga
K: Külasupp, piimakissell moosiga
Värskekapsa – hakklihahautis, kartul
N: Hapukapsasupp, šokolaadipuder piimaga
Kanakaste, riis, kartul
R: Kartuli – makaronisupp, pannkoogid moosiga
Maksakaste, kartul, tatar
27. – 30. aprill
E: Hakklihasupp, kirsi – jogurtikreem
Kala – riisiroog
T: Talupojasupp, küpsise kräsupea
Peekonikaste, kruubipuder, kartul
K: Lõhe – tomatisupp, riisipuder kisselliga
Kanakints, riis, kartul, kaste
N: Minestrone, marjane kama – kohupiimamaius
Singipasta või kartuli – kalavorm
Toidu juurde on alati toorsalat, leib ja piim või keefir.