Saaremaa Ühisgümnaasium

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

Menüü aprill 2015

Saada link Prindi PDF

APRILLIKUU MENÜÜ

 

1.– 2. aprill

 

K: Surra – murra supp, vigurdav magustoit

Pikanina praad

 

N: Hernesupp, kamavaht

Ühepajatoit

 

6. – 10. aprill

 

E: Kalasupp, kohupiimakreem

Hakklihakaste, kartulipuder

 

T: Kana – klimbisupp, mannavaht piimaga

Lihapallid, kartul, soe köögivili

 

K: Rassolnik, kakaokissell moosiga

Bolognese kaste, spagetid, kartul

 

N: Tangusupp, panna – cotta kastmega

Plov sealihaga

 

R: Frikadellisupp, kirsikissell vahukoorega

Kana – ananassi kaste, riis

 

13. – 17. aprill

 

E: Hakkliha – peedisupp, kakao – jogurtikreem

Paneeritud kala, kartul, külm kaste

 

T: Borš, mannapuder kisselliga

Kanapasta või kartuli – hakklihavorm

 

K: Värskekapsa – viinerisupp, karamellkissell moosiga

Vorstikaste, kartulipuder

 

N: Hakkliha – kartulisupp, rullbiskviit kisselliga

Kanarisotto

 

R: Köögiviljasupp, mustika – jogurtikreem

Stroogonov, kartul, tatar

 

20. – 24. aprill

 

E: Pelmeenisupp, šokolaadipuding moosiga

Guljašš, kartul, tatar

 

T: Kanasupp, marjakissell vaniljekastmega

Makaronid hakklihaga

 

K: Külasupp, piimakissell moosiga

Värskekapsa – hakklihahautis, kartul

 

N: Hapukapsasupp, šokolaadipuder piimaga

Kanakaste, riis, kartul

 

R: Kartuli – makaronisupp, pannkoogid moosiga

Maksakaste, kartul, tatar

 

27. – 30. aprill

 

E: Hakklihasupp, kirsi – jogurtikreem

Kala – riisiroog

 

T: Talupojasupp, küpsise kräsupea

Peekonikaste, kruubipuder, kartul

 

K: Lõhe – tomatisupp, riisipuder kisselliga

Kanakints, riis, kartul, kaste

 

N: Minestrone, marjane kama – kohupiimamaius

Singipasta või kartuli – kalavorm

 

 

Toidu juurde on alati toorsalat, leib ja piim või keefir.

 

 
Bänner


Bänner