Menüü september 2020
2.-4. september
K: Kalasupp
Kama (laktoosivaba)
Guljašš, kartul, aurutatud türgi oad
Taimetoit: kevadrullid dipiga
Õun
N: Värskekapsasupp
Õunakissell vaniljekastmega
Tomatine hakkliha–oapada, riis, kartul
Taimetoit: kikerherne–porgandikotletid
Pirn/porgand
R: Suvikõrvitsa-püreesupp
Kakao–jogurtikreem (laktoosivaba)
Kanapasta
Taimetoit: köögiviljawok munanuudlitega
Banaan
7.-11. september
E: Köögivilasupp kalkunilihaga
Kohupiim moosiga
Böfstrooganov, kartul, aurutatud porgand–brokoli–lillkapsas
Taimetoit: kapsakotletid
Porgand / kaalikas
T: Hernesupp
Jogurti–marjadessert (laktoosivaba) / ahjuõunad vaniljekastmega
Bolognese kaste, kartul, spagetid
Taimetoit: kartuli–köögiviljapada
Õun
K: Värskekapsaborš
Vaniljekreem virsikutega
Kana–ananassikaste, riis
Taimetoit: läätse–köögiviljapada
Pirn
N: Kanasupp
Kakaokisell moosiga
Ühepajatoit sealihaga
Taimetoit: lihata ühepajatoit
Kirsstomat / värske kurk
R: Tangusupp
Saiavorm piimaga
Kalakotlet, kartul, kaste
Taimetoit: kartuliroosid (kartulipüreest) köögiviljadega
Porgand
14.-18. september
E: Kana–klimbisupp
Tutti-frutti
Plov sealihaga
Taimetoit: kikerhernekarri
Banaan
T: Frikadellisupp
Piimakissell moosiga
Stroogonov, kartul, tatar
Taimetoit: läätse–oapada
Pirn / viinamarjad
K: Hapukapsasupp
Marjakissell vahukoorega
Paneeritud kala, kartul, külm kaste
Taimetoit: köögiviljarisotto
Porgand / kaalikas
N: Pelmeenisupp
Porgandi–banaanilassi ( aktoosivaba)
Kalkunilihast guljašš, riis, tatar
Taimetoit: köögiviljapasta
Kirsstomat / värske kurk
R: Kõrvitsapüreesupp (lihata)
Kohupiim kisselliga
Hakklihakaste, kartulipürees
Õun
21.-25. september
E: Hakklihasupp
Leivakreem hapukoorega
Makaronid hakklihaga, aurutatud türgi oad
Taimetoit: kikerherne–kapsakotletid
Porgand
T: Hapukapsaborš
Karamellkissell moosiga (laktoosivaba)
Ahjulõhe, kartul, külm kaste
Taimetoit: köögiviljapelmeenid külma kastmega
Banaan
K: Köögiviljasupp hakklihaga
Kamakreem marjadega
Värskekapsa–hakklihahautis, kartul
Taimetoit: köögiviljawok munanuudlitega
Arbuus / melon / viinamarjad
Toidu juurde on alati toorsalat, leib, piim, keefir või jogurt
Sööklal on õigus vastavalt vajadusele/olukorrale teha menüüs muudatusi.