Saaremaa Ühisgümnaasium

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust
Saada link

Menüü märts 2020

2.–6. märts

E: Lõhesupp, jogurt müsli ja marjadega

Guljašš, kartul, tatar

Taimetoit: köögivilja-riisiwok

Banaan

 

T: Frikadellisupp, kohupiim moosiga

Kanakaste, riis, soe köögivili

Taimetoit: köögivilja-läätseguljašš

Õun

 

K: Spinati-juustupüreesupp (lihata), rukkikama (laktoosivaba)

Bolognese kaste, spagetid või munanuudlid või kartul

Porgand/kaalikas

 

N: Kanasupp, marjasmuuti (sõstrad, banaan, maasikas, mustikas, põldmarjad, maitsestama jogurt 2,5% laktoosivaba)

Pikkpoiss, kartul, hapukoore-majoneesikaste värske kurgiga

Taimetoit: kikerhernekarri

Kirsstomat/porgand

 

R: Värskekapsaborš, virsikukissell vahukoorega

Böfstoogonov, kartulipüree

Pirn

 

9.–13. märts

E: lillkapsapüreesupp, kodujuustuvaht marjadega

Paneeritud kala, kartul, tartar kaste

Taimetoit: köögiviljad paneeritud juustuga

Kirsstomat

 

T: Punane pelmeenisupp, kohupiim kisselliga

Plov kanalihast, aurutatud lillkapsas

Taimetoit: ühepajatoit kikerhernestega

Porgand/õun

 

K: Porgandi-läätsesupp (lihata), rukkivaht piimaga

Hakklihakaste, kartulipüree, aurutatud roheline hernes

Banaan

 

N: Rassolnik, kamavaht (laktoosivaba)

Loomalihahautis köögiviljadega, riis, tatar

Taimetoit: peedikotletid

Viinamarjad/värske kurk

 

R: Guljašisupp, puuviljasalat vahukoorega

Stroogonov sealihast, kartul, tatar

Taimetoit: porgandikotletid koorekastmega

Pirn

 

16.–20. märts

E: Kana-makaronisupp, kakao-jogurtikreem (laktoosivaba)

Sealiha-paprikakaste, kartul

Taimetoit: köögiviljapelmeenid

Porgand

 

T: Hernesupp suitsulihaga, porgandi-banaani lassi (laktoosivaba)

Kanastroogonov, riis, kartul

Taimetoit: chilli con carne lihata

Arbuus/õun

 

K: Lillkapsapüreesupp (lihata), saiavorm piimaga

Kalakarri, riis, kartul

Pirn

 

N: Kodune seljanka, piimakissell moosiga

Kana poolkoivad, kartul, hapukoore-majoneesikaste

Taimetoit: köögiviljaraguu

Lillkapsas/porgand

 

R: Hapukapsaborš sealihaga, vaniljevaht marjakisselliga

Värskekapsa-hakklihahautis, kartul

Taimetoit: kartulikotletid

Melon/õun

 

23.–27. märts

E: Hapukapsasupp sealihaga, karamellkissell marjadega (laktoosivaba)

Koorene singikaste, makaronid, tatar

Taimetoit: kapsakotletid

Õun

 

T: Värskekapsaborš veiselihaga, kohupiimavorm kisselliga

Ahjulõhe, kartuli-selleripüree, tartar kaste

Taimetoit: köögivilja-nuudlisupp

Pirn

 

K: Seene-juustupüreesupp (lihata), šokolaadivaht

Tomatine kartuli-hakkliharoog

Kaalikas/kirsstomat

 

N: Köögiviljasupp sealihaga, banaani-maasikasmuuti (laktoosivaba)

Hautatud sealiha leemes, kartul, ahjuporgand

Taimetoit: läätse–köögiviljapada

Lillkapsas/ värske kurk

 

R: Kahe kala supp (tursk, lõhe), panna cotta šokolaadikastmega

Koorene kanakaste, riis, aurutatud lillkapsas

Taimetoit: köögivilja - orsotto

Porgand/õun

 

30.–31. märts

E: Kõrvitsapüreesupp (lihata), kohupiim vaarikate ja mandlitega

Kanapasta

Banaan

 

T: Värskekapsa-hakklihasupp, riisipuder vaarikakisselliga

Veiselihakotletid, kartul, kaste

Taimetoit: köögiviljahautis ubadega

Pirn/viinamarjad

 

Toidu juurde on alati toorsalati valik, piim, keefir või jogurt, maitsevesi, leib.

Sööklal on õigus vastavalt vajadusele/olukorrale teha menüüs muudatusi.

 
Bänner


Bänner