Saaremaa Ühisgümnaasium

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

Armastuse retsept

Saada link Prindi PDF

 

Armastuse retsept


Juba iidsetest aegadest on põlvest-põlve edasi antud salajasi retsepte tugeva tervise tarbeks,
kuid kui küsida südamelt, mis on tervis ilma armastuseta, on vastus lihtne- poolik. Kuidas
segada kokku üks efektiivne kestva armastuse roog kahele?
Komponendid selle roa jaoks võivad osutuda raskesti kättesaadavaks. Mõningal juhul pead
ootama aastaid ja minema neid otsima maade ja merede taha, kuid teinekord võivad need
peita end seal, kus poleks nende olemasolu ja esile tekkimist ealeski oodanud. Esmalt tuleb
leida endas rahulolu. Head asjad käivad käsikäes ning enne, kui tormad teiste juurde leidmaks
lähedust, soojust ja armastust, leia endas see soe ja turvaline kolle, kuhu usaldada enda
tunded. Teiseks põhikomponendiks on kaks südant täis armastust. Nende koostisosade ümber
pöörleb kogu retsepti võlu.
Edasi on juba lihtsam. Lisa üks suur tassitäis kannatust ja kaks tassitäit usaldust. Need
hoiavad armastust koos ning õigete koguste puhul on kindel, et lõpptulemus püsib ühes tükis,
vajumata õnnetult laiali. Sega need ühtlaseks seguks ning samaaegselt lisa juurde kuhjaga
õrnust, paras hulk huumorit ning kolm supilusikatäit ühtesobivust. Aseta segu kõrvale, et
kõik koostisosad ajaga seguneksid ühtseks massiks. Kõrvallisandi põhikomponent on
kamalutäis austust, millele tuleb lisada kaks detsiliitrit õnne, hakkida juurde detsiliiter
romantikat ning poolteist teelusikatäit intiimsust. Sulata koostisosad leekival tulel ning
serveeri kuumalt roa põhiosa koos lisandiga. Viimase lihvi annab õige maitsestamine.
Vastavalt isiklikele eelistustele võib lisada näpuotsaga seiklusi, riske ning lähedust.
Oleme jõudnud retsepti lõppu. Serveeri rooga hea tuju ja soojust täis südamega, sest see
väljendub ka roas endis. Jaga seda rooga iga päev õige inimesega ning selle maagia ja kestvus
on garanteeritud. Veendumaks, et roog säiliks, tuleb üheskoos armastust iga hinna eest hoida
soojas enda sees. Justnimelt selles samas turvalises ning õdusas koldes, millest kogu retsept
alguse sai.


Liisa Alpstal, 11.c

 
Bänner


Bänner