Saaremaa Ühisgümnaasium

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

MENÜÜ VEEBRUAR 2019

01.02

 

R: Suitsulihasupp

Taani-talutüdruk / küpsis

Guljašš, kartul

 

04. – 08.02

 

E: Värskekapsasupp hakklihaga

Piimakissell moosiga / mandariin

Kanarisotto

 

T: Pelmeenisupp

Jogurt müsli ja marjadega

Heeringakaste, kartul

 

K: Läätsesupp

Rukkivaht piimaga / morss ja küpsis

Ühepajatoit

 

N: Rassolnik

Kohupiimavaht kisselliga

Maksakaste, kartul, tatar

 

R: Pastinaagi-püreesupp

Šokolaadikreem / pirn

Makaronid singiga, külm kaste

 

11.02 - 15.02

 

E: Kartuli – viinerisupp

Banaani – jogurtikreem / banaan

Stroogonov sealihast, kartulipuder

 

T: Frikadellisupp

Mannavaht piimaga

Hakklihakaste, kartul või makaron

 

K: Röövlisupp,

Kamavaht / kamajook

Viiner, kartulipüree, kaste

 

N: Makaroni – hakklihasupp

Kohupiimavaht kakaoga

Bolognese kaste, kartul, makaron

 

R: Minestrone,

Kodujuustuvaht toormoosiga / jogurtitops

Kana – ananassikaste, riis

 

18.02 - 22.02

 

E: Guljaššisupp,

Kirsi – jogurtikreem / keeks

Kalaburger, kartul, külm kaste

 

T: Kana-riisisupp,

Karamellkissell moosiga

Pošarski kotlet, kartul, tatar, kaste

 

K: Kalaseljanka,

Riisipuder kisselliga / pirn

Kanakaste, kartul või riis

 

N: Hapukapsaborš,

Jogurti – küpsisemaius virsikuga

Mulgikapsas, kartul

 

R: Singi - oasupp,

Kirsikissell vahukoorega / vahvel

Böfstroogonov,kartul

 

 

Toidu juurde on alati toorsalati valik, leib, piim või keefir või jogurt.

Sööklal on õigus vastavalt vajadusele/olukorrale teha menüüs muudatusi.

 
Bänner


Bänner